Kúpiť kompresné oblečenie – e-shop

Sprievodca výberom
kompresného oblečenia


Kompresné oblečenie  >  Kompresné oblečenie Skins

Kompresné oblečenie Skins

Kompresné oblečenie, bielizeň a doplnky sú veľmi dobrým pomocníkom každého športovca. Čo ponúka známa značka Skins?

Skins nie je len známy britský televízny seriál, ale aj skvelá značka kompresného funkčného oblečenia, ktorú nosia aj známi športovci, napr. majster sveta v rýchlostnej kanoistike Martin Fuksa, rýchlostní kanoisti Juraj Tarr a Erik Vlček, hokejista Ľuboš Bartečko, tenistka Dominika Cibulková...

Kompresné oblečenie Skins je obľúbené aj medzi futbalistami, značka je výhradným dodávateľom anglického futbalového klubu Stoke City a mnohých ďalších.

Skins pre mužov aj ženy

Značka Skins ponúka oblečenie pre mužov aj ženy, a to komplexný sortiment kompresného oblečenia, ktoré podporuje regeneráciu svalov po športovom výkone aj efektivitu počas športovania.

Základom sú kompresné nohavice, podkolienky alebo lýtkové návleky, ktoré podporujú funkčnosť dolných končatín.

Tu je popis priamo od výrobcu, tieto účinky potvrdzujú aj športovci v recenziách.

Buďte rýchlejší, výkonnejší, vydržte dlhšie - ak už sa venujete akémukoľvek športu. Nohavice SKINS A400 prirodzene nakopnú vaše výkony. Dynamicky stupňovaná kompresia zlepší činnosť vášho krvného obehu a dodá viac kyslíka do vašich svalov. Vďaka technológii 400 fit a dynamicky stupňovanej kompresii pocítite zlepšenie vášho výkonu aj zníženie potréningových bolestí svalov.

Oblečenie Skins je určené na akýkoľvek intenzívny šport, špeciálne dodáva výbavu na atletiku, triatlon alebo cyklistiku. 

Pánske dlhé kompresné nohavice Skins A400

Dnes tu máme tip pre mužov, ktorí chcú športovať naozaj efektívne a komfortne. Tieto nohavice podporia vaše športové výkony, ak už robíte akýkoľvek šport. Kompresia zlepší činnosť vášho krvného obehu a dodá viac kyslíka do vašich svalov. A aký je výsledok? Zvýšenie výkonu aj zníženie bolestivosti svalov po tréningu. "Môže" za to tkanina Memory MX, vďaka ktorej eliminujete hrozbu zranenia na minimum.

Zdieľajte článok



Odporúčame kompresné oblečenie






Ďalšie novinky

Kompresné oblečenie Skins

Kompresné oblečenie, bielizeň a doplnky sú veľmi dobrým pomocníkom každého športovca. Čo ponúka známa značka Skins?

Ako vám pomôžu kompresné návleky?

Medzi obľúbené kompresné oblečenie patria aj návleky na nohy alebo kompresné rukávniky. Univerzálne aj špeciálne pre náročné športové výkony.

všetky novinky