Kúpiť kompresné oblečenie – e-shop

Sprievodca výberom
kompresného oblečenia


Kompresné oblečenie  >  Ako vám pomôžu kompresné návleky?

Ako vám pomôžu kompresné návleky?

Medzi obľúbené kompresné oblečenie patria aj návleky na nohy alebo kompresné rukávniky. Univerzálne aj špeciálne pre náročné športové výkony.

Nie je na škodu si zopakovať pozitívne účinky kompresného oblečenia na ľudský organizmus:

  • podporuje krvný obeh, a tým skracuje regeneráciu - za všetkým hľadajme odvod kyseliny mliečnej a toxínov z tela
  • telo sa rýchlejšie dostane do kondície
  • zvyšuje účinok cvičenia
  • pri prevencii a liečbe celulitídy
  • pri liečbe opuchov
  • zabraňuje usadzovaniu tukových buniek

A ako pomáhajú konkrétne kompresné návleky?

Sú vhodné pre všetky športové aktivity a sú zdraviu veľmi prospešné! Sú tkané špeciálnou metódou na dosiahnutie čo najlepšej funkčnosti. Návleky lýtkových svalov sú tiež výbornou prevenciou proti zraneniam, natiahnutým svalom, ktoré sú pri športe veľmi namáhané. Návleky poskytujú cielenú kompresiu, a tým zvyšujú prevenciu svalových zranení.

Jeden z variantov kompresných návlekov lýtkových svalov sú kompresné rukávy, ktoré sú ďalšou ochrannou vrstvou vašich rúk. Náš tip: Nechajte si ich na rukách aj po skončení námahy, čím zlepšite ich regeneráciu. Kompresné rukávy majú cielene umiestnené švy, ktoré fungujú ako "oporné body" a zaisťujú tak obmedzenie vibrácií svalov, čo znamená menšiu potréningovú únavu svalov.

Kompresné návleky aj pri najnáročnejších športoch

Váš športový výkon výrazne zlepšia univerzálne kompresné návleky od Skins. Tieto návleky sú tkané špeciálnou metódou warp knit (osnovné pletenie) zo zložených vlákien tej najvyššej kvality, čím je dosiahnutá ich maximálna funkčnosť. Vysoká kompresia zlepší činnosť vášho krvného obehu a dodá viac kyslíka do vašich namáhaných svalov. Pozitívne pôsobí aj pri regenerácii po tréningu, kedy znižuje bolesť svalov a skracuje dobu odpočinku.

Univerzálne kompresné návleky MX SKINS A400 jedinečným spôsobom obopínajú svaly a poskytujú podporu kľúčovým svalovým skupinám, čím obmedzujú zbytočné svalové trenie, to znamená menšie poškodenie mäkkých tkanív a zníženie svalovej únavy.

Zdieľajte článok



Odporúčame kompresné oblečenie






Ďalšie novinky

Kompresné oblečenie Skins

Kompresné oblečenie, bielizeň a doplnky sú veľmi dobrým pomocníkom každého športovca. Čo ponúka známa značka Skins?

Ako vám pomôžu kompresné návleky?

Medzi obľúbené kompresné oblečenie patria aj návleky na nohy alebo kompresné rukávniky. Univerzálne aj špeciálne pre náročné športové výkony.

všetky novinky