Kúpiť kompresné oblečenie – e-shop

Sprievodca výberom
kompresného oblečenia


Kompresné oblečenie  >  Problematické partie ženského tela. Bojujte s nimi s kompresnou bielizňou!

Problematické partie ženského tela. Bojujte s nimi s kompresnou bielizňou!

Boky, stehná, bruško a ďalšie partie ženského tela, ktoré dokážu pritiahnuť nechcenú pozornosť. Našťastie je tu cvičenie a kompresná bielizeň.

Pravidelným a cieleným cvičením môžete krásne postavu sformovať. Ale je tu niečo, čo vám pomôže, milé dámy. Kompresná bielizeň! Inak tiež nazývané zoštíhľujúci bielizeň, alebo kompresné oblečenie. Naozaj funguje. Len je potrebné správne vybrať a nosiť ho na cvičenie aj mimo neho.

Ženám kompresná bielizeň pomáha pri tvarovaní postavy, chudnutí a odstraňovaní celulitídy.

Ako funguje kompresná bielizeň?

Princíp je jasný. Kompresná bielizeň sťahuje svaly a kožu a tým dochádza k vyššiemu prekysličeniu. Tlakom na vybrané partie tela sa do nich dostáva viac kyslíka, takže bielizeň využijú aj ľudia, ktorí majú sedavé zamestnanie a trpia na opuchy nôh, alebo kŕčové žily.

Hlavne je však kompresné oblečenie určené na šport. Okrem vyššieho okysličenia a vyššej výkonnosti dochádza pri kompresii tiež k uvoľňovaniu kyseliny mliečnej a toxínov, čo má za výsledok rýchlejšiu regeneráciu.

A prečo ju milujú najmä ženy? Sťahovacia bielizeň napomáha a to dosť výrazne k odvodu tukov z problémových partií. A potvrdené sú aj pozitívne účinky v boji proti celulitíde.

Len na okraj. Kompresnú bielizeň nosia aj muži a nemôžu si ju vynachváliť. Zvyšuje totiž svalovú výkonnosť.

Tip na unisex kompresné nohavice Newline Base

Ženám aj mužom môžeme odporučiť krátke elastické nohavice z kolekcie športového oblečenia NEWLINE, ktoré majú mnoho užitočných vlastností a funkcií. Základom je kompresné pôsobenie na svaly stehien, ktoré zvyšuje okysličenie krvi a pôsobí pozitívne na lymfatický systém celého tela. Vďaka kompresii sa tiež zrýchľuje regenerácia po športovom výkone. Kompresné nohavice Newline vynikajú tiež komfortom pri cvičení vďaka odvodu potu cez vetracie otvory. Extrémna elasticita tiež významne spevňuje telo. Pre ešte vyššiu kompresiu odporúčame jeden z výrobkov radu Compression.

Tieto nohavice kúpite za cca 30 eur, v prevedení Compression s asi o 25 percent vyššími kompresnými účinky vyjdú na približne dvojnásobnú cenu.

Zdieľajte článok



Odporúčame kompresné oblečenie






Ďalšie novinky

Kompresné oblečenie Skins

Kompresné oblečenie, bielizeň a doplnky sú veľmi dobrým pomocníkom každého športovca. Čo ponúka známa značka Skins?

Ako vám pomôžu kompresné návleky?

Medzi obľúbené kompresné oblečenie patria aj návleky na nohy alebo kompresné rukávniky. Univerzálne aj špeciálne pre náročné športové výkony.

všetky novinky