Kúpiť kompresné oblečenie – e-shop

Sprievodca výberom
kompresného oblečenia


Kompresné oblečenie  >  Funkčné prádlo: Pohodlie na každý deň

Funkčné prádlo: Pohodlie na každý deň

Funkčné spodné prádlo je určené pre fitness aktivity, jogging, cyklistiku, tenis, lyžovanie, squash, in-line a mnoho ďalších športov. Výrobky od dobrých značiek však poskytujú taký komfort a voľnosť pohybu, že sú obľúbené aj pre každodenné nosenie.

Funkčné spodné prádlo je bez švov, ľahké a priedušné. Dokáže odvádzať pot mimo pokožku. Okrem tielok, tričiek a klasickej spodnej bielizne sú v ponuke fitness obchodov aj dámske a pánske boxerky s cyklo vložkou, na ktoré stačí obliecť už len voľné nohavice. Majú moderný vzhľad, anatomický tvar, trvalú antibakteriálnu úpravu a vyrábajú sa od veľkosti XS až po XXL.

Samostatnú kapitolu tvoria kvalitné športové podprsenky. Pri skokoch, behu a ďalších pohyboch sú absolútne nevyhnutné ako prevencia poškodenia prsných väzov. Internetový obchod ponúka luxusné podprsenky pre šport za akčné ceny, a to sa naozaj oplatí.

Zdieľajte článok



Odporúčame kompresné oblečenie






Ďalšie novinky

Kompresné oblečenie Skins

Kompresné oblečenie, bielizeň a doplnky sú veľmi dobrým pomocníkom každého športovca. Čo ponúka známa značka Skins?

Ako vám pomôžu kompresné návleky?

Medzi obľúbené kompresné oblečenie patria aj návleky na nohy alebo kompresné rukávniky. Univerzálne aj špeciálne pre náročné športové výkony.

všetky novinky