Kúpiť kompresné oblečenie – e-shop

Sprievodca výberom
kompresného oblečenia


Kompresné oblečenie  >  Spoznajte výhody kompresných ponožiek

Spoznajte výhody kompresných ponožiek

Kompresné ponožky pre beh, cyklistiku, spinning, triatlon i ďalšie fitness aktivity zlepšujú krvný obeh, svalovú výkonnosť a tým celý športový výkon.

Ich ďalšie výhody spočívajú v znížení rizika zranenia svalov, udržiavanie telesnej teploty a odvádzanie vlhkosti smerom od tela. Pravá a ľavá noha bývajú špeciálne tvarované pre lepšie padnutie a stabilitu.

Pôsobí tiež proti opuchom

Tréningová záťaž môže byť vďaka kompresným ponožkám vyššia, a zotavenie po výkone je naopak rýchlejší. Športovci zaznamenali tiež nižší svalovú únavu. Ľudia, ktorí musia dlho sedieť, oceňujú ich účinnosť proti opuchom.

Výnimočné vlastnosti kompresným ponožkám prepožičiavajú moderné materiály, z ktorých sú vyrobené, napríklad polyamid, bavlna, coolmax, microlon, NanoGlide, lycra či spandex.

Dámske kompresné podkolienky sú dokonca obohatené extraktom zo zeleného čaju, ktorý napomáha unaveným nohám k rýchlejšej regenerácii, dodáva im energiu a účinne znižuje nepríjemné napätie.

Zdieľajte článok



Odporúčame kompresné oblečenie






Ďalšie novinky

Kompresné oblečenie Skins

Kompresné oblečenie, bielizeň a doplnky sú veľmi dobrým pomocníkom každého športovca. Čo ponúka známa značka Skins?

Ako vám pomôžu kompresné návleky?

Medzi obľúbené kompresné oblečenie patria aj návleky na nohy alebo kompresné rukávniky. Univerzálne aj špeciálne pre náročné športové výkony.

všetky novinky