Kúpiť kompresné oblečenie – e-shop

Sprievodca výberom
kompresného oblečenia


Kompresné oblečenie  >  Tip na doplnenie šatníka športovkyne? Kompresné nohavice

Tip na doplnenie šatníka športovkyne? Kompresné nohavice

Dámske kompresné nohavice patria medzi najobľúbenejšie funkčné oblečenie tejto sezóny. Uľahčujú totiž regeneráciu svalov, pomáhajú pri liečbe celulitídy, gynoidnej obezity a opuchov.

Žiadaný produkt z e-shopu inSPORTline, kompresné dlhé nohavice Newline Base, sú teraz v akcii za 30,90 €. Tieto elastické legíny, určené pre beh, cyklistiku a fitness, iste uvíta na Vianoce každá športovkyňa. Sú nielen funkčné, ale aj veľmi dobre vyzerajú - precízny strih dopĺňajú reflexné pruhy po stranách.

Z recenzií kompresných nohavíc

V extrémnych podmienkach je obzvlášť dôležité, aby športové oblečenie dokonale sedelo, krásne hrialo a dobre odvádzalo pot. 

Slečna Elis uvádza: "S nohavicami som úplne spokojná. Perfektne padnú. Efekt je cítiť i vidieť. Najskôr sa mi zdala obstarávacia cena vysoká, ale naozaj za to stojí. Vrelo odporúčam kúpu. "

Ďalšie športovkyňa uvádza, že s úplne novými kompresnými nohavicami Newline Base úspešne absolvovala bežecké preteky. A nakoniec, ženám sa samozrejme páči aj to, že robia pekné nohy!

Zdieľajte článok



Odporúčame kompresné oblečenie






Ďalšie novinky

Kompresné oblečenie Skins

Kompresné oblečenie, bielizeň a doplnky sú veľmi dobrým pomocníkom každého športovca. Čo ponúka známa značka Skins?

Ako vám pomôžu kompresné návleky?

Medzi obľúbené kompresné oblečenie patria aj návleky na nohy alebo kompresné rukávniky. Univerzálne aj špeciálne pre náročné športové výkony.

všetky novinky