Kúpiť kompresné oblečenie – e-shop

Sprievodca výberom
kompresného oblečenia


Kompresné oblečenie  >  Kompresie Skins: Viac kyslíka do vašich svalov!

Kompresie Skins: Viac kyslíka do vašich svalov!

Vedcom z Austrálie sa podarilo presne zmerať pôsobenie kompresie na svaly v pohybe, a vďaka tomu vyvinuli jedinečné športové odevy Skins. Tie dokážu podporiť každú časť tela vždy správnym tlakom, čo má priamy vplyv na zvýšenie výkonu, výdrže a následné rýchle zotavenie.

Kompresné oblečenie Skins je maximálne pohodlné. Pri jeho vývoji sa vykonalo 800 000 meraní stoviek športovcov s najrôznejšími postavami. Výstupom je určenie 400 kľúčových bodov na ľudskom tele pre dokonalé padnutie odevov aj cielenú kompresiu.

Ako to funguje?

Kompresné oblečenie Skins povzbudzuje činnosť krvného obehu, okysličuje namáhané svaly, a tým prirodzene zvyšuje potenciál aj výdrž pri každom druhu športu. Obmedzuje tiež tvorbu kyseliny mliečnej, takže regenerácia po záťaži je oveľa rýchlejší.

Na trhu sú dámska a pánska kompresné tričká, nohavice, návleky aj rukávy pre všestranné športové využitie. Špeciálne typy tričiek slúži k regenerácii po tréningu alebo ako pyžamo.

Zdieľajte článok



Odporúčame kompresné oblečenie






Ďalšie novinky

Kompresné oblečenie Skins

Kompresné oblečenie, bielizeň a doplnky sú veľmi dobrým pomocníkom každého športovca. Čo ponúka známa značka Skins?

Ako vám pomôžu kompresné návleky?

Medzi obľúbené kompresné oblečenie patria aj návleky na nohy alebo kompresné rukávniky. Univerzálne aj špeciálne pre náročné športové výkony.

všetky novinky