Kúpiť kompresné oblečenie – e-shop

Sprievodca výberom
kompresného oblečenia


Kompresné oblečenie  >  Čo prinášajú bežcom kompresné podkolienky?

Čo prinášajú bežcom kompresné podkolienky?

Každý bežec je ohrozený otrasy pri došľapu, zvlášť pri behu po tvrdom podklade, ak má menej tlmiace topánky či ešte dobre neovládol bežeckú techniku.

Všetky otrasy veľmi namáhajú svaly a hlavne, nemajú žiadny význam pre výkon. Riešením je opora v podobe kompresných podkolienok.

Kompresia svalov lýtok zaistí neobyčajný komfort po celú dobu behaní. Pôsobí proti únave a ešte dlho po výkone aj proti opuchom. Prekrvenie nôh totiž trvá ešte mnoho hodín po namáhavej akcii. Opuchnutá lýtka a chodidlá sú športovcom dobre známa a na nálade im rozhodne nepridajú.

Odporúčania pre bežcov teda znie

Navlečte si pred výkonom kompresné podkolienky a zostaňte v nich aj potom, doma, cestou domov alebo pri posedení v reštaurácii po tréningu, pretože navyše obmedzujú aj opuchy nôh spôsobené prípadnou konzumáciou piva.Díky popísaným efektom môžu kompresné podkolienky využiť aj ďalší užívatelia - napríklad cestovatelia a pracujúci pri počítači.

Zdieľajte článok



Odporúčame kompresné oblečenie






Ďalšie novinky

Kompresné oblečenie Skins

Kompresné oblečenie, bielizeň a doplnky sú veľmi dobrým pomocníkom každého športovca. Čo ponúka známa značka Skins?

Ako vám pomôžu kompresné návleky?

Medzi obľúbené kompresné oblečenie patria aj návleky na nohy alebo kompresné rukávniky. Univerzálne aj špeciálne pre náročné športové výkony.

všetky novinky