Kúpiť kompresné oblečenie – e-shop

Sprievodca výberom
kompresného oblečenia


Kompresné oblečenie  >  Na bicykel alebo Nordic Walking v nohaviciach Brubeck

Na bicykel alebo Nordic Walking v nohaviciach Brubeck

Hebké a jemne kompresný trištvrťáky Brubeck ocenia športovkyne pri všetkých letných aktivitách - cyklistike, behu, severskej chôdzi, loptových hrách i horolezectvo.

Nohavice sú vyrobené z dvojvrstvového úpletu, ktorý dokáže zabezpečiť termoizoláciu a odvod potu smerom von. Ďalšiu výhodu predstavujú ploché švy, šetrné k pokožke, a prispôsobiteľnosť materiálu ženským tvarom. Preto sa nohavice Brubeck, vyrábané vo viacerých farbách, hodí aj pre bežné nosenie.

Oblečenie značky Brubeck

Značka Brubeck sa už roky úspešne špecializuje na výrobu termo-aktívneho športového oblečenia, termoprádla ako spodné vrstvy a bavlneného funkčného prádla. Medzi hlavné prednosti týchto výrobkov patrí priedušnosť, odolnosť proti pachu, dobrý odvod potu, udržanie optimálnej telesnej teploty alebo schopnosť chladenia. Pre tieto unikátne vlastnosti majú oblečenie značky Brubeck v obľube amatérski aj profesionálni športovci.

Zdieľajte článok



Odporúčame kompresné oblečenie






Ďalšie novinky

Kompresné oblečenie Skins

Kompresné oblečenie, bielizeň a doplnky sú veľmi dobrým pomocníkom každého športovca. Čo ponúka známa značka Skins?

Ako vám pomôžu kompresné návleky?

Medzi obľúbené kompresné oblečenie patria aj návleky na nohy alebo kompresné rukávniky. Univerzálne aj špeciálne pre náročné športové výkony.

všetky novinky