Kúpiť kompresné oblečenie – e-shop

Sprievodca výberom
kompresného oblečenia


Kompresné oblečenie  >  Viete, že existujú legíny proti celulitíde?

Viete, že existujú legíny proti celulitíde?

Kompresné športové nohavice majú rad pozitívnych účinkov vrátane anticelulitídna, pretože podporujú fyziologický odtok lymfy, ktorá odvádza z tela nečistoty.

Dámy je teda vyhľadávajú aj ako perfektne vypracované legíny proti celulitíde, či už sa s jej príznakmi stretávajú, alebo na ňu chcú zatiaľ pôsobiť preventívne.

Porucha štruktúry kože postihuje hlavne boky, stehná a zadok. Výraznejšie sa stáva s postupujúcim vekom. Aj mladé dievčatá vrátane štíhlych modeliek často objavia náznaky nevzhľadných jamiek, pokiaľ palcami a ukazovákmi oboch rúk pritlačia k sebe kožu na stehne.

Kompresné nohavice k cvičeniu i liečbe

Vo všetkých štádiách celulitídy sú ideálnym pomocníkom práve kompresné legíny. Základom samozrejme zostáva pravidelný pohyb, napríklad beh, rýchla chôdza, jazda na bicykli, korčule, plávanie, tanec alebo tenis.

Pri riešení tohto problému je dôležitý aj dostatočný pitný režim a jedálniček obmedzujúci na minimum tuky, cukor, soľ a bielu múku.

Zdieľajte článok



Odporúčame kompresné oblečenie






Ďalšie novinky

Kompresné oblečenie Skins

Kompresné oblečenie, bielizeň a doplnky sú veľmi dobrým pomocníkom každého športovca. Čo ponúka známa značka Skins?

Ako vám pomôžu kompresné návleky?

Medzi obľúbené kompresné oblečenie patria aj návleky na nohy alebo kompresné rukávniky. Univerzálne aj špeciálne pre náročné športové výkony.

všetky novinky